100 gezinnen, 100 dagen, 100% afvalvrij. Doet u mee?

Wist u dat het gemiddelde Nederlandse huishouden negen kilo per week aan restafval weggooit? Dat is dus 468 kilo per jaar. Kan het ook minder? Absoluut, de huishoudens in de Avri-regio doen dat al best goed met iets minder dan 6 kilo per week. Kan dat nog beter? Wij denken van wel en gaan dat onderzoeken door 100 dagen lang 100% (rest)afvalvrij te leven. Doet u ook mee?

 

Spannend experiment!

De proef voor afvalvrij leven start op 5 maart 2018. De deelnemers staan er natuurlijk niet alleen voor. Op verschillende manieren krijgen zij hulp van Avri en van elkaar. Het online platform avri.100-100-100.nl speelt daar een belangrijke rol in. De deelnemers voeren leuke en leerzame weekopdrachten uit, delen hun ervaringen op het platform en geven elkaar tips en adviezen.

Bent u 1 van de 100?

Wij zijn op zoek naar minstens 100 huishoudens die deze uitdaging aan durven gaan. Van jong tot oud. Van alleenstaand tot samenwonend. Met of zonder kinderen. Van vrijstaand wonend tussen de weilanden tot 5 verdiepingen hoog in de stad. Van Asch tot Zaltbommel. Een dwarsdoorsnede uit de samenleving. Wonend in één van de 10 Avri-gemeenten.

Nieuwsgierig of u zonder afval kunt leven? Schrijf u snel in als deelnemer via avri.100-100-100.nl!

One comment

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK