“Hopelijk kunnen we na afloop zeggen: ‘Dit was mooi, dit was goed. Dit doen we nog een keer'”

Aankomende maandag, Tweede Pinksterdag, komen er tachtig teams door Tiel voor de Roparun. In de aanloop daar naar toe hebben wij enkele deelnemers aan de Roparun geïnterviewd. Ton van Dellen is woonachtig in Zoelen en doet mee aan de Roparun omdat het voor hem een onbekende uitdaging is en omdat hij deelnemer is van een enthousiast team, het Team 30. Wat een sportieve inspanning gaat leveren om geld op te halen voor een goed doel: een donatie voor het Toon Hermans Huis in Tiel. 

“Ik ben betrokken geraakt  bij het team tijdens de presentatie van Team30 in het Toon Hermans Huis in Tiel. Hier werd een goed verhaal gehouden over wat de Roparun inhoudt en waarvoor het team een prestatie gaat leveren. Bij de slotopmerking  welke als een vraag werd neergelegd dat er nog teamleden nodig waren om het team compleet te maken heb ik mij als fietser/begeleider aangemeld.”

“Wat mij blij zal maken tijdens de Roparun? Dat we met ons team en alle andere deelnemers een ontzetten goed weekend mogen beleven met veel enthousiaste mensen langs de route. Mensen die weten waarvoor deze prestatie door de teams wordt geleverd.”

“Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Wat zou je nog kwijt willen?

“Het lijkt mij een ontzettende leuke uitdaging om zo’n mooie en waardevolle prestatie neer te zetten met het team. Dat we als team, met name de lopers, zo goed mogelijk kunnen helpen en begeleiden om hun prestatie te leveren en dat we elkaar als teamleden daar waar mogelijk is kunnen ondersteunen. Zodat we met z’n allen heelhuids aan komen in Rotterdam. Dat  we na afloop als team uitspreken:  ‘Dit was mooi, dit was goed. Dit doen we nog een keer’.”

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte, volg Dit-is-Tiel.nl op Facebook!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK