Morgen is er weer de Flipjes toertocht

Flipjes Toertocht is vanaf 2012 door de Nederlandse Toer Fiets Unie beloond met 3-sterren. Daarmee is het in 2017 één van de weinige toertochten met deze bijzondere status. Over een uitdagend en afwisselend parcours door het Rivierengebied,en de Veluwe zetten we vier nieuwe gepijlde routes uit over de afstanden 45, 85, 115 en 165 km.

In de route zijn diverse gelegenheden opgenomen, waar men de benen kan strekken en de inwendige mens kan versterken. De inschrijving bevindt zich bij Sportplaza in Tiel (Predikbroedersweg 14, 4003 AL). Bij deze sporthal bevindt zich ook de Start & Finish en kunnen deelnemers gebruik maken van een uitstekende kleed- en douche gelegenheid. Na afloop zorgen we ervoor dat u in ons gezellige wielercafé rustig kunt napraten onder het genot van een bord pasta van het huis en bovendien vertonen we de verrichtingen van ‘onze jongens’ in de Tour de France tijdens de laatste tijdrit in Marseille op een groot scherm!

Wist u dat…

… De 45 km is ook heel goed met een gewone of elektrische fiets te rijden.

… U Gezellig kunt napraten onder het genot van een bord pasta van het huis en kijken naar de laatste klim-etappe Marseille in de Tour de France op een groot scherm!

Bron: SW-Rivierenland

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK