Oproep voor ondernemers: doe mee met de Woonmarkt op 1 juli in Tiel

De werkgroep Wonderschoon Wonen van de Tielse gemeenteraad organiseert zaterdag 1 juli een woonmarkt op het Kalverbos. Voor de markt is de raadswerkgroep op zoek naar ondernemers die hun dienstverlening en producten op het gebied van wonen onder de aandacht willen brengen. Deelname is gratis.

Tussen 10 en 17 uur kunnen inwoners en bezoekers zich laten informeren over onder andere het kopen of huren van een huis, woningaanpassingen voor langer zelfstandig wonen, energiebesparende maatregelen, tuininrichting, financieel advies, verbouwen, bouwvergunningen en nog veel meer. En dat op een locatie direct grenzend aan de Tielse binnenstad, het Kalverbos.

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie kunnen ondernemers contact opnemen met mevrouw Inge Joustra van de werkgroep Wonderschoon Wonen via telefoon (0344) 614 034, e-mail admi@planet.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni aanstaande.

Jaarthema Wonderschoon Wonen

Ieder jaar kiest de gemeenteraad een thema waar in dat jaar de nadruk op komt te liggen. Eerder stonden thema’s als ouderen, leren en werken en wijk en buurt centraal. In 2017 is het jaarthema Wonderschoon Wonen. De werkgroep Wonderschoon Wonen gaat samen met inwoners, scholen en allerlei andere organisaties aan de slag om Tiel schoner, groener en veiliger te maken. De organisatie van de woonmarkt is één van de activiteiten. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina: https://www.facebook.com/WonderschoonWonenTiel/.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK