Stadhuiscampus feestelijk geopend

Dinsdag 13 december openden Werkzaakbestuurder Collin Stolwijk, Tof Thissen, directeur UWV Werkbedrijf en Laurens Verspuij, wethouder gemeente Tiel, de grondig verbouwde Stadhuiscampus aan de Achterweg in Tiel.

Samenwerking

Door samen te werken op één locatie kunnen de drie organisaties de inwoners en werkgevers van Rivierenland nog beter van dienst zijn. Eén klantontvangstruimte, één balie; de dienstverlening staat centraal. Dit is praktischer voor de klant. Eerder zaten de drie organisaties verspreid over 18 locaties, nu nog ​vier.  ​Bovendien levert het samenwerken onder één dak en het delen van faciliteiten en werkplekken een financiële besparing op.

Foto’s: Jan Bouwhuis

Handgemaakte wandkleden en tafels

In de nieuwe en inspirerende werkomgeving speelt de trots op het Rivierenlandschap een centrale rol. Kleuren uit de natuur en de vier seizoenen vormen de basis voor het interieur. De wandkleden en een aantal tafels zijn gemaakt in werkplaatsen van Werkzaak.

Open dag: zaterdag 14 januari 2017

Alle inwoners van Rivierenland zijn van harte uitgenodigd om de vernieuwde Stadhuiscampus te bezoeken en kennis te maken met haar nieuwe bewoners. Op zaterdag 14 januari, van 12.00 tot 15.00 uur, staan de deuren open en zijn er leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte, volg Dit-is-Tiel.nl op Twitter en Facebook!

Twitter @oogoptiel: www.twitter.com/ditistiel
Facebook: www.facebook.com/ditistiel

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK