Team Move2Ur Team 108 is klaar voor de Roparun

Team Move2Ur Team 108 is een team van een groepje sportvrienden die in het Pinksterweekeinde voor de derde keer mee gaan lopen met de Roparun. Een estafetteloop waarbij alle deelnemende teams geld op halen voor mensen met kanker. Het motto is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De voorgaande twee edities startte Team 108 vanuit Parijs naar Rotterdam. Dit jaar loopt het team voor het eerst vanuit Hamburg naar Rotterdam. De tocht vanuit Parijs is heuvelachtiger dan de run vanuit Hamburg, deze is qua afstand wel de langste.

 

“Kom de lopers aanmoedigen op één van de doorkomst plaatsen in Tiel”

Team

Het is een team van Urmila ter Wielen bestaat uit 23 personen, waarvan 8 lopers, 4 fietsers, 3 fysiotherapeuten en 4 mensen die de basiskampen verzorgen. Hoe soepeler het loopt hoe meer er geslapen kan worden door de deelnemers aan de Roparun.

Doorkomst door Tiel

In overleg met de gemeente Tiel en de organisatie van de Roparun is besloten de route van dit jaar door Tiel te laten gaan. De 80 teams vanuit Hamburg lopen vroeg in de ochtend via de brug bij de sluis en het kantoor van Waterschap Rivierenland de stad in richting de Waalkade, In de haven ligt het schip van Tiel Maritiem om de lopers te verwelkomen. Daarna lopen de teams dwars door de binnenstad, langs het Toon Hermans Huis en Ziekenhuis Rivierenland. Tussen 5 en 10 uur in de ochtend van maandag 21 mei zullen de teams Tiel passeren. Kom de lopers aanmoedigen op één van de doorkomst plaatsen in Tiel!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte, volg Dit-is-Tiel.nl op Facebook!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK