Team30 running team Julien/B-cat. loopt voor het Toon Hermans Huis Tiel

Het running team van Julien/B-cat. uit Lienden: Team30 loopt tijdens de Roparun een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Hamburg naar Rotterdam. Ze leveren een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Het Toon Hermans Huis is en ontmoetingsplaats voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en hun naasten. Ze proberen mensen door diverse activiteiten te ondersteunen en te informeren. Er is tijd en ruimte voor persoonlijke gesprekken of om gewoon een kop koffie of thee te komen drinken.

Dit jaar probeert Team30 via de opbrengst van de Roparun een sport/beweegruimte te realiseren voor het Toon Hermans huis. Zo kunnen mensen op een laagdrempelige manier beginnen met bewegen of sporten.

Aanstaande zaterdag loopt Team30 van Tiel naar Nijmegen en weer terug. Daarna krijgen ze een heerlijke maaltijd voorgeschoteld in het Toon Hermans Huis.

Voor meer informatie over het Toon Hermans Huis: www.thht.nl.

Wilt u het Team30 en daarbij ook het Toon Hermans Huis steunen? Klik hier om te doneren.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte, volg Dit-is-Tiel.nl op Facebook!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK