Uitreiking Flippas maandprijs

De FlipPas-maandprijs van de maand maart is afgelopen zaterdag uitgereikt aan de gelukkige winnares Tamara Smits. Samen met haar kersverse echtgenoot Rob Smits kwam ze de prijs in ontvangst nemen tijdens Tiel Pakt Uit bij Wilma Termeer in de Cardshop.

Aly Schouten van Kinderkledingwinkel Zonnekind komt enigszins buiten adem aanschuiven voor de uitreiking, “Het is enorm druk in de winkel!” hijgt ze, “dus ik wil snel weer terug!” De beduusde winnares woont nog niet zo heel lang in Tiel en heeft de FlipPas heel bewust gekocht. “Ik vind het onwijs leuk en sowieso is de middenstand in Tiel heel erg actief. Mijn man woonde al langer in Tiel, maar had nog geen FlipPas.” Hij valt haar bij: “Dat was gewoon laksheid van mijn kant, want ik vind het echt een heel goed initiatief van de middenstand, om zo de klanten te belonen en de loyaliteit te stimuleren.”

Tamara zag nog een extra reden om de FlipPas aan te schaffen: “Ik was nog niet zo bekend in Tiel en met de FlipPas werd ik ook gewezen op winkels die in misschien zelf niet zo snel ontdekt zou hebben. Een leuke manier dus om het winkelaanbod in mijn nieuwe stad te leren kennen.”

Ook het prachtige maandprijsboeket van Meeuwsen bloemen valt heel goed in de smaak. “Wat een prachtig boeket! Het pas helemaal bij het weer, de lente spat ervan af, van dit boeket,” oordeelt het echtpaar in koor. De bloemen van Meeuwsen zijn fairtrade en duurzaam. De ervaring leert dat ze echt langer staan dan andere bloemen en ze zijn ook nog een milieuvriendelijk.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte, volg Dit-is-Tiel.nl op Facebook!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK